افسون سوال کرده :
سلام و عرض ادب. حدود 12 سال پیش در ناحیه اخم ژل تزریق کردم و الان که همون ناحیه رو بوتاکس کردم زیر ابروی چپم ورم کرده و سفت شده که فکر می کنم اثر همون ژل هستش. هیچ عارضه دیگه ای نداره. خوب میشه یا باید ژل رو خارج کنم؟ عوارض دیگه ای بوجود نمیاد؟ خارج کردن ژل با سرنگ انجام میشه؟تشکر و سپاس فراوان
جواب :
سلام، احتمالا تشخيص شما درست است. بر اساس شرايط ميتوان آنرا خارج كرد
شیما سوال کرده :
با سلام و خسته نباشید من 23 سال سن دارم وتقریبا لاغر هستم ولی غبغبم مرا ازار میدهد سوالم این است که ورم بعد ساکشن زیاد است ایا میتوانم به محل کار خود بروم؟ایا روشدیگری غیر جراحی وجود دارد
جواب :
سلام. ورم ناحيه مذكور بعد از ساكشن قابل ملاحظه نيست و شما از فرداى بعد از عمل ميتوانيد سر كار خود حاضر شويد.
ميتي سوال کرده :
سلام.با تشكر از شما پزشك دلسوز\\r\\nسوالم اينه كه من ميخام همزمان بينيم رو عمل كنم و پروتز گونه بگذارم لطفا ميشه بگيد چند درصد امكان غير قرينگي مشخص در پروتزها وجود داره و لطفا بگيد چند در صد امكان جابجايي پروتز ها بعد از عمل هست(ميدونم به تجربه جراحه ولي من هچ نمونه اي نديدم كه پروتز كرده باشه تا ازش بپرسم)\\r\\nممنون
جواب :
سلام.در دست پزشك با تجربه فوق تخصص جراحى پلاستيك، اين احتمال خيلى بعيد است
نرگس سوال کرده :
با سلام 38 سال دارم و با اینکه دارای BMI نرمال هستم اما غبغب دارم. همچنین به دلیل جلو درآمدن دندانهایم چانه ام عقب تر از حد نرمال می باشد و این امر نیز خود وضعیت غبغبم را بیشتر نمایان می کند.سپاسگزار خواهم بود در موارد زیر راهنماییم نمایید: - آیا لیپولیزر واقعاً در درمان غبغب مؤثر است؟ آیا در مطب قابل انجام است و یا نیاز به بیمارستان و بستری شدن دارد ؟دوره نقاهت آن چقدر است ؟ آیا عوارضی دارد؟ - آیا استفاده از پروتز چانه در مورد مشکل عقب بودن چانه ام مؤثر است ؟ آیا برای انجام آن نیاز به بستری شدن در بیمارستان است و نیز دوره نقاهت آن چقدر می باشد؟ - ماندگاری پروتزهای چانه و گونه چقدر است و آیا این امر که احتمال جابجایی دارد درست است؟ - با توجه به محدودیت های ناشی از تحریم آیا هنوز هم استفاده از پروتزهای مرغوب و اوریجینال امکان پذیر خواهد بود؟ با نهایت احترام
جواب :
سلام. با توجه به نكاتى كه فرموديد، بنظر ميرسد اصلاح ناحيه چانه با استفاده از پروتز و ساكشن ناحيه غبغب براى شما مفيد باشد، براى معاينه و دريافت جواب دقيقتر، مراجعه بفرماييد.
سها سوال کرده :
سلام اقای دکتر . بعد از بارداری خطوط زیادی روی شکمم ایجاد شده .ایا با لیزر رفع میشه؟ ایا راهی هست که بدون جراحی و بیهوشی این خطوط را کم کرد؟
جواب :
سلام. معمولا اين ضايعات، به اقدامات مذكور جواب خوبى نميدهند، در طى عمل جراحى كه قسمت آويزان و شل پوست شكم برداشته ميشود، اين خطوط هم به همراه آن برداشته ميشود.
Ghazal سوال کرده :
سلام آقای دکتر می خواستم در مورد تزریق ژل برای چانه اطلاعاتی بدانم. آیا میزان جا به جا شدن ژل تزریق شده در چانه خیلی مشهود است؟ و در چه صورت امکان جا به جایی وجود دارد؟
جواب :
سلام. ژلهایی که برای تزریق مورد تایید هستند معمولآ اثر موقت دارند و پس از مدتی جذب میشوند و معمولآ در ابعاد کم حجم هستند . لذا برای برجسته سازی چانه یا گونه اقدام مناسب تر ، استفاده از پروتز یا تزریق چربی است
بنفشه سوال کرده :
با سلام من چند سالی است که میخواهم پرتز گونه بگذارم چون اصلا گونه ندارم و صورتم لاغر و کشیده است برخی از پزشگان با پرتز گونه مخالفند میگوین چون از طریق لب گذاشته میشود و با بزاق درحین برخورد میکند بعد ها باعث عفونت میشود و برخی دیگرباز پیشنهاد پرتز را میدهند و چند سال پیش هم چربی تزریق کردم اما همه آن جذب شد به نظر شما چقدر میتواند عمل پرتز برای من عوارض داشته باشد نمیخواهم بعد از عمل پشیمان شوم و مشکلات بعدی برایم ایجاد شود
جواب :
با سلام. اگر عمل مذكور توسط فوق تخصص جراحى پلاستيك داراى تجربه و با پرتز مناسب انجام شود. معمولا نتيجه خوبى دارد. 
شیوا سوال کرده :
با سلام 37 سال دارم و به دلیل نامرتب بودن و جلو بودن دندانهایم ناچار به ارتودنسی می باشم. در عین حال به خاطر همین مشکل چانه ام عقب می باشد و خط صورت و گردنم نیز کاملاً مشخص نیست. آیا پروتز چانه برطرف کننده این مشکل می باشد؟ در صورتیکه بخواهم از پروتز چانه و یا در صورت نیاز از پروتز گونه استفاده کنم این عمل می بایست قبل از ارتودنسی باشد یا بعد از آن. همچنین در صورت امکان حدود هزینه این عمل با بهترین نوع پروتز چقدر است؟ و نیز زمان بازگشت به کار بعد از جراحی چگونه است. با سپاس فراوان
جواب :
با سلام. اگر رديف دندانى فك پايين در محل طبيعى خود باشد، بسته به ميزان عقب بودن چانه، ميتوان با استفاده از پروتز آنرا اصلاح نمود. در پاسخ به سوال دوم؛ اگر جهت اصلاح كامل صورت، بعد از انجام ارتودنسى عمل جراحى فك بالا يا پايين در برنامه درمانى شما وجود ندارد، ميتوان قبل از ارتودنسى هم، از پروتز چانه يا گونه استفاده كرد. سوما؛ بسته به اينكه كداميك از اعمال جراحى را انجام دهيد دوران نقاهت متفاوت است.
mitra سوال کرده :
با سلام من 12 سال پیش ژل پاژ تزریق کردم تا امروز هیچ مشکلی نداشتم فقگ حجمش کم شده و گونه هایم حجمش باهم یکی نیست می خواهم تخلیه کنم و چربی تزریق کنم ولی می ترسم با تخلیه صورتم خراب شود چی کار کنم بعد از تخلیه چه مدت زمان بعد ان می توانم چربی تزریق کنم خواهش می کنم راهنماییم کنید ایا بجز تخلیه راه دیگری برای خارج کردن ژل هست یا نه ایا میتوان بدون تخلیه چربی تزریق کنم با تشکر
جواب :
با سلام. با توجه به ريسك ايجاد عفونت، قبل از تزريق چربى بايد ژل خارج شود. امكان خارج كردن كامل ژل، و ميزان تغيير چهره پس از آن، بستگى به حجم، محل و نحوه توزيع ژل تزريق شده دارد
مژگان محمدی سوال کرده :
با عرض سلام و خسته نباشید. من مقیم مالزی هستم و 5 سال پیش متاسفانه اقدام به تزریق ژل نامرغوب پاژ کزدم و بعداز چندبار تخلیه ناموفق به وسیله سرنگ توسط پزشک مربوطه !!ناچار به جراحی توسط جراح زیبایی در مالزی شدم که فقط از حجم لبم کم شد و ژلی که بالا و پایین لبم سفت شده و از داخل لبم رنگ کبودی داره به گفته پزشک مالزیایی فیبر شده و خارج نشد! به تازگی شنیدم که بوسیله لیپولیز این ژل خارج میشه...ازتون ممنون میشم اگر که در این مورد راهنماییم کنید؟ با سپاس
جواب :
با سلام و تشكر، بخشى از پاسخ شما در ساير پرسشها جواب داده شده لطفا مطالعه بفرماييد. اگر سفتى مذكور ناشى از وجود ژل باشد، با خارج كردن ژل از بين ميرود، اگر فيبروز ناشى از واكنش به ژل ايجاد شده باشد، پس از خارج كردن كامل ژل، بتدريج كوچكتر و نرمتر ميشود. البته، اين زمان ممكن است تا يكسال هم طول بكشد.
مرسده سوال کرده :
3 ساله که پروتز گونه گذاشته ام، ولی سمت چپ صورتم لاغرتر از سمت راست بود و بعد از پروتز گذاری نامتقارن بودن آن بیشتر به چشم می آمد دکترم چندین بار چربی تزریق کرد که فایده ای نداشت و جذب شد. می توان پروتزها را درآرود و با اندازه ی دیگری جایگزین کرد؟
جواب :
با سلام، بله، معمولا اين كار ممكن است. البته اكثرآ عدم تقارن دو طرفه صورت محدود به گونه به تنهايى نيست، لذا در اصلاح آن بايد به اين نكته هم توجه شود.
ویشکا سوال کرده :
باسلام.دکتر عزیزاگه پروتزگونه گذاشتیم بعد به هردلایلی سطح پوست ناهموارشدیا راضی نبودیم میشه پروتزرا درآورد.یا امکان ندارد.؟آیاشما پروتزگونه را پیشنهاد میدهید؟چندسال آینده امکان دارد دچار مشکلاتی شویم.؟خواهش میکنم دکتر راهنماییم کنید؟یه دنیا سپاسگزارم
جواب :
با سلام، براى برجسته سازى گونه در مواردى كه ضرورت دارد، بهترين اقدام استفاده از پروتز است. با توجه به ايتكه پروتز در زير عضلات صورت گذاشته ميشود، هيچوقت باعث ناهموار شدن پوست نخواهد شد، ولى اگر به هر دليلى شخص بخواهد آنرا خارج كند اينكار قابل انجام است.
بعدی   123456789101112   قبلی : صفحات

نام :
پست الکترونیکی :
آدرس اینترنتی :
سوال :
بارگذاری مجدد تصوير امنيتی