سیما سوال کرده :
سلام و خسته نباشید\r\nمن سال 91 عمل جراحی بینی و همزمان پروتز چانه داشتم\r\nولی از همان روز اول نقاحت به پزشکم گفتم پروتزم کج شده ولی هیچکس حرفم را جدی نگرفت و با اینکه دکترم میدی ولی می گفت ورم بعد از یکسال که باز کج مانده تصمیم دارم پرتزم را بردارم \r\nمی خواهم بدام عوارضی ندارد و آیا پوست اضافه و.. می آورم و آیا ممکن است استخوان چانه سایده شده باشد
جواب :
سلام، معمولا خارج كردن پروتز چانه نتيجه خيلى رضايت بخشى ندارد، توصيه ميكنم پروتز چانه خود را با يك پروتز ديگر كه جنس مناسبترى دارد معاوضه بفرماييد، در صورتى كه تصميم به اينكار گرفتيد مراجعه كنيد.
شادی سوال کرده :
با سلام \r\nمن 72 کیلوگرم وزن و 164 سانت قدم است.بارها اقدام به رژیم گرفته ام و وزن کم کرده ام . حتی طی دو سال گذشته 23 کیلو وزن کم کرده ام اما متاسفانه تا رژیم و ورزش را کم یا قطع می کنم وزنم بر می گردد و خسته شده ام آیا روش غیرتهاجمی نظیر لیزر لیپولیز می تواند چاقی های موضعی ناحیه بیرون ران، شک و پهلو را برطرف کندو آیا شما امکانات انجام آنرا در مطب یا بیمارستان دارید. ممنون
جواب :
سلام ، روشهاى غير تهاجمى مانند كرايو خيلى موثر نيست. ليزر ليپوليز غير تهاجمى نيست. به هر حال براى مشاوره ميتوانيد مراجعه بفرماييد.
سارا سوال کرده :
با عرض ادب و احترام آقای دکتر من سه سال پیش توسط یکی از جراحان پلاستیک تهران عمل جراحی بینی انجام دادم ولی بینی من آن گونه که میخواستم نشد میخواستم بدونم هزینه عمل شما چقدر است تا برای عمل مجدد اقدام کنم
جواب :
سلام، اصلا معلوم نيست كه شما از عمل جراحى مجدد سود ميبريد يا نه! براى تشخيص اين مهم لطفا جهت ويزيت مراجعه بفرماييد.
پریسا سوال کرده :
با عرض سلام و خسته نباشید.من 23 سال دارم و چانه من عقب هست که در واقع نیم رخم حالت نیم دایره داره.دندانهام ارتودنسی شده و از عمل جراحی فک هراس دارم.آیا مشکلم با پروتز حل میشه؟میشه لطفا بفرمایید هزینه پروتز در چه حدودی هست؟
جواب :
سلام. بستگى به ميزان عقب بودن چانه و نسبت دندانهاى فك بالا و پايين با هم دارد. براى اعلام نظر قطعى بايد ويزيت و معايته بشويد
نیلوفر سوال کرده :
با سلام. من 29 سال دارم. قد 161 و وزن 65. در ناحیه شکم و پهلو چربی اضافی دارم. می خواستم بدونم برای لیپولیز الان اقدام کنم بهتره یا بعد از بچه دار شدن؟ یعنی اگه الان لیپولیز کنم و بعد بخواهم باردار شوم در اضافه وزن احتمالی بارداری مجبور به تکرار عمل نخواهم شد؟ با سپاس
جواب :
سلام. ميزان افزايش وزن دوران باردارى به عوامل مختلف بستگى دارد ولى در هر صورت ايجاد خواهد شد. ليپوساكشن جايگاهى به عنوان پيشگيرى ندارد، اگر در حال حاضر تجمع چربى غير قابل قبول در برخى از نواحى بدن داريد و به زودى قصد باردارى نداريد اينكار براى شما مناسب است.
آرزو سوال کرده :
با سلام واحترام من حدود10سال قبل ژل پاژ درلبم تزریق کردم وتا کنون عوارضی هم نداشته است.الان تصمیم به تزریق ژل هیالورونیک اسید درخط لبخند کرده ام آیا ایندو تداخلی با هم ندارند؟
جواب :
سلام. بله ، ژل پاژ دايمى بوده وتوصيه نميشود در همان محل هر نوع تزريقى از جمله تزريق ژل ديگرى انجام شود.
افسون سوال کرده :
با سلام و احترام. من حدود 10سال پیش در ناحیه اخم ژل پاژ تزریق کرده ام که الان زیر ابرو و دور یک چشمم ورم کرده که به پزشک مراجعه کردم و تشخیص دادند که ژل جابجا شده و با لیزر فرکشنال می توان ژل را از بین برد. آیا این امکان هست یا شما روش بهتری را برای خارج کردن ژل پیشنهاد می کنید؟ آیا خودتان این کار را انجام می دهید؟ در مطب یا در بیمارستان؟ ممنون می شم اگه زود جواب بدید. با سپاس فراوان.
جواب :
سلام، ژل پاژ اگر دچار مشكلى شد بايد خارج شود. استفاده از ليزر يا هر وسيله ديگرى نميتواند آنرا از بين ببرد.
شهره غريب سوال کرده :
سلام آقاي دكتر من پارسال توسط شما عمل ليفت صورت انجام دادم كه خيلي هم راضي هستم ، اكنون مي توانم عمل زيبايي بيني را انجام دهم ، بيني من تقريبا گوشتي است كه در هنگام خنديدن پهن به نظر مي رسد اگر لطف كرده جواب مرا بدهيد خوشحال مي شوم
جواب :
سلام، جهت انجام مشاوره مراجعه بفرماييد
فریبا سوال کرده :
با عرض سلام و ادب احترام آقای دکتر من دو هفته پیش 2 سی سی تزریق ژل ژویدرم برای حجیم کردن لبم داشتم اما بعذ از دو هفته شکل لب من غیر طبیعی است پشت لب بالایی جلو آمده و زشت شده شبیه اردک ،خیلی ناراحتم اگر طی یک هفته دیگر ورم خوب نشد آیا ژل قابل خارج کردن هست ؟
جواب :
سلام، بله ، جابجايي هاى ژل ژويدرم كه نام تجارى نوعى هيالورونيك اسيد است با استفاده از تجويز دارويى كه توسط پزشك معالجتان تجويز ميشود قابل اصلاح. است
MORTEZA سوال کرده :
سلام آقای دکتر من دوست ندارم فرم اصلی بینیم عوض بشه واز عوارض عمل بینی خبر دارم آیا میشه بدون عمل قبلی بینی روتوش روی بینیم انجام بشه آخه فقط میخوام پره های بینیم جمع بشه ممنون میشم راهنماییم کنید
جواب :
سلام. بله ، اگر شما بخواهيد فقط كار كوچكى روى بينى شما انجام شود، اينكار ممكن است
darya سوال کرده :
با سلام\\r\\nمن 9 ماه پیش عمل زیبایی بینی به دلیل انحراف انجام دادم.اما از هفته ی دوم بعد از باز کردن گچ قوزی روی بینی ام ایجاد شد که به گفته ی پزشکم بینی ام به دلیل لنحراف کلویید سازی کرده-فکر می کنم این لغت بود-و عمل مجدد را پیشنهاد کرده.از آنجا که برای عمل اول هم شک داشتم که اینکار را انجام دهم یا نه برای عمل دوم خیلی نگرانم آیا در مورد من دستکاری مجدد بینی باعث آسیب بیشتر به بافت های بینی در آینده میشود و آسیبش به میزان عمل اول است؟اصولا به میزان آسیبش می ارزد که دوباره عمل کنم؟و اینکه میشود عمل دوم هم با بیهوشی باشد به جای بی حسی؟در کل مضرات عمل روتوش بینی چیست\\r\\nببخشید که سوالم طولانی شد
جواب :
سلام. توصيه اين است كه جهت انجام عمل دوم حداقل يكسال صبر كنيد. سوالات متعدد شما بسته به شرايط مختلف ، پاسخهاى متفاوت دارد.
افسون سوال کرده :
سلام و عرض ادب. حدود 12 سال پیش در ناحیه اخم ژل تزریق کردم و الان که همون ناحیه رو بوتاکس کردم زیر ابروی چپم ورم کرده و سفت شده که فکر می کنم اثر همون ژل هستش. هیچ عارضه دیگه ای نداره. خوب میشه یا باید ژل رو خارج کنم؟ عوارض دیگه ای بوجود نمیاد؟ خارج کردن ژل با سرنگ انجام میشه؟تشکر و سپاس فراوان
جواب :
سلام، احتمالا تشخيص شما درست است. بر اساس شرايط ميتوان آنرا خارج كرد
بعدی   12345678910111213   قبلی : صفحات

نام :
پست الکترونیکی :
آدرس اینترنتی :
سوال :
بارگذاری مجدد تصوير امنيتی